Mijn boek "De Sprong is te koop bij Boekscout. Verschenen onder Willem Geraerdts.

Ook te koop bij Bol.com.

De kunst van de pen

Gebruik de knop om te bestellen bij Boekscout

De sprong


De gevolgen van een vechtscheiding

Willem Geraerds ging door een heftige vechtscheiding heen en verwerkte zijn ervaringen in zijn roman ‘De Sprong – In diepe dalen’. De ervaringsdeskundige weet op treffende manier te verwoorden wat de impact kan zijn van een vechtscheiding op het functioneren van een mens. Deze roman verscheen op maandag 29 mei en wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

De Sprong is een roman gebaseerd op waargebeurde feiten. Het is een reconstructie over het verhaal van een man die vlucht voor de consequenties van een vechtscheiding. Hij raakt de controle over zijn leven totaal kwijt. Hij vergrijpt zich aan de drank. Lijdt aan een soort psychose, waardoor delen van zijn geheugen hem constant verlaten. Als lezer word je meegenomen in een soort reisverhaal dat je brengt naar vele plaatsen die hij aandoet. Zelfs Denemarken komt aan bod. Het doet hem belanden in gestichten, politiecellen etcetera. Een boeiend verhaal dat je aangrijpt en niet gemakkelijk meer loslaat.


Over de auteur


Willem Geraerdts is het pseudoniem van Gerard Willems. Hij is geboren op het voormalige eiland Wieringen, dat ook een onderdeel van het verhaal vormt. Al vroeg schreef hij verhalen en gedichten voor de schoolkrant. In zijn werk als onderwijzer schreef hij vele musicals en kinderliedjes. Na een ontslag door een burn-out en een vechtscheiding had hij eindelijk de tijd om zich te richten op zijn grote passies; het schrijven van boeken en Nederlandstalige liederen.