Daar is hij dan. Mijn eerste boek. Eindelijk in mijn handen. Ik hoop boek twee eind juni klaar te hebben en ben alvast begonnen met het derde en vierde boek. In ieder geval het begin. Dat is altijd moeilijk.

Boek kopen? Doet dat dan via deze link. 


Het eerste boek is af en ligt bij verschillende uitgevers. Dit wordt ongeveer de voorkant. En nu maar hopen dat ze bereidt zijn tot uitgave.

De Sprong
Een willekeurige bladzijde uit het boek
stukje uit het boek.docx (146.66KB)
De Sprong
Een willekeurige bladzijde uit het boek
stukje uit het boek.docx (146.66KB)

Er is goed nieuws. Ik heb 30 maart een telefoontje van een uitgever gekregen. Ik heb volgende week en ontmoeting met een uitgever om te praten over uitgave van mijn boek. Door die uitnodiging is er al een vrij grote kans dat hij het gaat halen.

Groot nieuws! Ik kom net terug van een bijeenkomst bij de uitgeverij Boekscouting, die mijn manuscript zag zitten en heb, omdat ik een goed gevoel had, ik blijf een gevoelsmens, direct het contract dat klaarliggen ondertekend. Nu hard aan het werk om het boek te corrigeren op spelling en taalfouten en personen die zich er in gaan herkennen zo te beschrijven dat ze dat niet meer lukt. Weet iemand toevallig nog een neerlandicus die die correctie tegen betaling in natura, fles goede wiskey, zou willen doen voor mij. Ik kom een heel eind, maar het moet echt perfect. Ik hou jullie op de hoogte via Facebook en mijn website www.gerardwillems.nl .

Nog groter nieuws. Mijn boek "De Sprong" zal medio juni op de markt verschijnen. En zal ook via bol.com te koop zijn.

Gerard Willems Liedjesmaker, huiskamermuzikant en schrijver - Home
Eén dag geen muziek, is één dag niet geleefd
GERARDWILLEMS.NL


Tweede boek is in de maak en gaat "Vader voor altijd" heten.

Een ontvoering annex tragisch levensverhaal van een ontvoerd jongetje

Auteursblog is willemgeraerdts.auteursblog.nl

De kogel is door de kerk. Mijn boek De Sprong komt definitief uit op 29 mei as. Je kunt je alvast voorinschrijven op mijn auteursblog http://willemgeraerdts.auteursblog.nl/ om info te ontvangen waar en hoe te koop. Als je het doet en het boek koopt wens ik je alvast veel leesplezier hoewel de inhoud van het boek niet tot plezier uitnodigt. Groetjes Willems Geraerdts (Gerard Willems) 

.

Hier alvast de omslag van het boek


 
Opbellen
E-mail